Борис Христов от "Гласът на България" за автобиографичната си песен: Мечтайте и вярвайте, че мечтите се сбъдват

Как превърна фотографското си студио в звукозаписно и направи клиповете към новите си песни - вижте от него във видеото

Борис Христов от "Гласът на България" за автобиографичната си песен: Мечтайте и вярвайте, че мечтите се сбъдват

Реклама

Неговият живот буквално се преобръща след участието му в "Гласът на България", което много от вас сигурно помнят. Борис Христов има нова песен, за чиято премиера той избра "Преди обед". Как превърна фотографското си студио в звукозаписно и направи клиповете към новите си песни - вижте от него във видеото.

Финалистът в миналогодишния сезон на “Гласът на България” – Борис Христов, представя новата си песен STRONG. Това е второ авторско парче за изпълнителя след песента му “Need you”, която пусна по-рано тази година.

След появата ми в шоуто изведнъж ме връхлетя музата и започнах да пиша музика. STRONG е моето второ вдъхновение и се роди от нуждата ми да разкажа чрез музика историята на моя житейски път дотук”, споделя Борис.

Борис е автор на текста, музиката и аранжимента на STRONG, а също сам е изсвирил и програмирал парчето. Певецът с фотографско око и уникален глас се е справил и с още едно “житейско предизвикателство”, като сам е монтирал видеото към песента, а резултатът е повече от впечатляващ. Стилно, красиво, с мисъл и емоция видеото отговаря на напълно на настроението на парчето, което пък носи стила на Борис - какъвто зрителите и феновете му го познават.

Във видеото на STRONG участват общо 9 цветни и различни хора, с част от които изпълнителят се запознава на самите снимки. Сред тях има корабен музикант, фотограф, модел, ученичка, спортист, танцьорка. Най-малкият актьор в лентата е 10-годишният Гого, който мечтае за тази професия и именно в STRONG прави своя актьорски дебют. Оператор на видеото е Димитър Захариев, а песента е записана и мастерирана от Милко Михайлов. Продуцент е самият Борис Христов.

С тази песен, бих искал да кажа на хората, че ако следват мечтите си и това, което сърцето им им диктува, няма как да не постигнат целите си!”, вълнува се Борис. “Надявам се звученето на STRONG да се хареса на публиката, защото това е стилът, в който се чувствам на място”, добавя още той.

Борис Христов работи над още нова, красива, авторска музика, която ще види “бял свят” съвсем скоро.