Братя Аргирови и вечните хитове

Песните "Силвия", "От понеделник" и "Точно в пет" ги превърнаха в звезди

Братя Аргирови и вечните хитове

Реклама

Светослав:
На 7 октомври се прибрах окончателно от Норвегия. Продадох си къщата, докарах само колата и жената (смях). В България е по-хубаво, защото има слънце. В Норвегия слънцето е по 15 минути на ден. По принцип купонът е в България. Северните държави са много дисциплинирани и работливи, но животът е доста по-скучен.

Имах планове още през 2010 г. да се върна, но се забавих. Обичам Норвегия, тя е моята втора родина, но много повече обичам България.

Къщата ми беше голяма, срещу морето, но постоянно вали. Забелязвам тенденция източноевропейците да се връщат в родните си страни.

Преселих се в Норвегия през 1997 г., когато тук беше доста трудно. Сега София е европейски град.

С брат ми имаме бизнес и с това ще се занимаваме тук.

Благовест:
Аз седем години съм живял с норвежка. Познавам добре страната, но климатът също не ми харесва.

Обмисляме да направим и някой музикален продукт, но ще го пуснем само ако е добър. Преди двайсетина години направихме песента „Гот е“, която бе успешна. Целта е да постигнем същото ниво.

Светослав:
Тази година двамата пяхме в Банкя. Кметът е наш приятел и ни покани.

В Норвегия също мога да кажа, че бях на сцената, защото бях диригент на два хора и на един оркестър.

Синът ми ще издава скоро албум с дет метъл. Ще го има и на винилови плочи, поръчал съм си вече 10 броя. Аз най-много харесвам Лед Цепелин. Мечтата ми е да се видя на живо с Робърт Плант, Джими Пейдж и Меси (смее се). С Меси може и да стане, защото с Ицо Стоичков сме приятели.

Благовест:
През 1983-84 г. се е случвало да си тръгваме от абитуриентски бал с 20 000 лева в найлонови торби. Тогава това беше един апартамент. За разлика от други музиканти, не харчехме всичко, а инвестирахме в недвижими имоти.

Големият ми син е в Норвегия. Малкият учи в Холандия хотелиерство. Много е амбициозен, първи по успех е.

Вижте най-интересното от изминалия сезон на "Преди обед".