"Да, шеф!": Дунавски сом на плоча с шеф Денчев

На Андреевден вкъщи се готви боб или леща, a на Никулден - риба

"Да, шеф!": Дунавски сом на плоча с шеф Денчев

Реклама

"Да, шеф!": Дунавски сом на плоча с шеф Денчев