Днес всички говорят за... графитите на Банкси, Брекзит и шофирането без предпазен колан

Седмични коментатори са Поли Генова и Тончо Токмакчиев

Днес всички говорят за... графитите на Банкси, Брекзит и шофирането без предпазен колан

Реклама

Всички познават Поли Генова от времето, когато беше най-сладкият Бон Бон на музикалната сцена. За себе си казва, че е твърдоглава и прави всичко на инат. Преди три години името и не слезе от вестникарските страници и телевизонния екран, когато България преживя своя най-голям успех на конкурса Евровизия, влизайки в топ 4 е песента й "Ако любовта беше престъпление". От две години тя се носи на крилете на любовта, а в началото на април с мъжа до нея станаха родители на малкия Даниел Джоузеф Шартън. Мечтае за дует с Джъстин Тимбърлейк, но под душа си тананика Майкъл Джексън. Не може без слънце, а любимата й приказка е "Принцът и просякът".

От малък Тончо Токмакчиев свири много добре на пиано и, ако не беше станал актьор, щеше да е пианист. В живота му има две важни абревиатури - НАТФИЗ и ЦСКА. Първата е свързана с професията му, а втората с футболните му страсти. Звездата му изгрява преди години в телевизионното шоу "Улицата" на Теди Москов и славната студентска програма "Ку-ку". Следват "Каналето" и "Шоуто на Канала" по БНТ. Преди четири години влезе в ролята на дядо, като дъщеря му го дари с внучката Сесилия. Запален ловец е и обича да ходи в планината на преходи. Продължава да играе в различни постановки из театрите на България.

Поли Генова и Тончо Токмакчиев са коментаторската двойка в студиото на "Преди обед" тази седмица и ще подбират актуалните новини. Очакваме и предложенията ви на страницата ни във "Фейсбук".