Днес всички говорят за... "Преди обед" на 9 години!

Седмични коментатори са Флорина Иванова и Захари Карабашлиев

Реклама

"Преди обед" навърши 9 години! Да ни е честит рожденият ден! 

По този повод Деси и Сашо ще отговарят на въпроси на зрителите, които са изненада за тях и обещават да са максимално честни.

Кои са новата двойка седмични коментатори?

Тя е кръстена на баба си Флора. Майка й е футболен съдия и запалва спортната искра в нея. Започва с футбол с момчетата пред блока, след това се отдава на художествената гимнастика, но заменя залата с телевизията и тренировките по баскетбол, сноуборд и волейбол. Обича адреналина, динамика и приключенията. Нареди се сред 5-те най-добри млади спортни журналисти в света. Щастливи сме, че Флорина Иванова ще бъде седмичен коментатор в "Преди обед".

Той твърди, че писането е толкова секси, колкото и орането с трактор. Чете двойно, защото е двойно задължен - веднъж като автор и веднъж като редактор и издател. Творбите му са преведени и издадени в Съединените щати, Чехия, Полша, Франция, Словакия, Хърватия, Сърбия. Като баща на три дъщери е взискателен и държи винаги да има време за семейството си. От скоро е запален скиор, а любовта му към фотографията и рисуването са любов за цял живот. Излезе и новият му роман "Опашката". Седмичен коментатор в студиото на "Преди обед" ще бъде Захари Карабашлиев.

Очакваме предложенията ви за теми и коментари на страниците ни във Фейсбук и Инстаграм.