Добрият пример: Практически рецепти за живот с нулев отпадък

Вижте как може да си приготвите таблетка за миялна машина и препарат за почистване на мебели

Добрият пример: Практически рецепти за живот с нулев отпадък

Реклама

Всичко, което ще видим, е пример за добрия пример. Симона и Рада показват  практически рецепти за таблетка за миялна машина и препарат за почистване на мебели.

Камен Лисички ни среща със Симона Стилянова от Zero Waste Sofia и Рада Бонева от Thrift Sheep, които представят уникални био рецепти.

Съвместно със Симона и Zero Waste Sofia, миналата година кампанията „Да изчистим България заедно“ се фокусира върху чешмите на България, като бяха организирани над 50 акции по почистване и облагородяване на обществени чешми у нас. Ето защо тя е сред партньорите на инициативата, отличени с плакет за изключителен принос за достигането на рекордните над 430 хиляди доброволци през 2019 година.

Новият социално отговорен проект „Добрият пример“ на bTV Media Group популяризира целогодишно инициативите, които доказват, че доброто се случва навсякъде около нас и има силата да променя света всеки ден, благодарение на всяко индивидуално усилие. Той е естествено продължение на емблематичната инициатива „Да изчистим България заедно“, като основният фокус отново е насочен върху личната отговорност - към природата и околните, и приноса в грижата за бъдещето и възпитанието на децата.