"Духът на здравето": Правилата на успеха от опита на баща на 5 деца

Петър Иванов е носител на престижни корпоративни награди, владее 5 езика, световен шампион е за ветерани по хвърляне на копие

"Духът на здравето": Правилата на успеха от опита на баща на 5 деца

Реклама

Има хора, които създават невероятна позитивна психологическа нагласа и те ни зареждат с нея. Пазят самообладание, развиват се непрестанно, надъхват и теб да правиш същото, творят иновации в света на бизнеса, пазят семейството си, уважават тялото си и го поддържат, не просто във форма, а в изключителна форма, въпреки всичките драматични промени по пътя на този труден за всички нас живот. 

Д-р Неделя Щонова днес ни среща с една такова вдъхновение. Той е баща на 5 дъщери, живее с тях и съпругата си в Хамбург, но е роден в Габрово. Възпитаник е на природоматематическата гимназия "Акад. Иван Гюзелев", която завършва със Златен медал. Има над 20 години опит като старши мениджър в Източна Европа, Централна Азия, Средния Изток и Африка.

Той е носител на престижни корпоративни награди, книгите му са в топ 100 на Amazon, многократен шампион на България за ветерани по хвърляне на копие и диск, говори 5 езика. Вижте разговора с Петър Иванов.