Емануил Найденов пред Преди обед: Чувствам се като жертва на обстоятелствата

Докторът напусна "Survivor" снощи. Вижте какво още каза той пред Сашо и Деси

Емануил Найденов пред Преди обед: Чувствам се като жертва на обстоятелствата

Реклама

Днес гост в ефира на „Преди обед” беше неврохирургът Емануил Найденов, който участва в новия сезона на „Сървайвър” с благородна кауза – той жертва два месеца от живота си, за да се бори с останалите участници с идеята, че ако спечели реалитито, ще дари наградата от 100 000 лева за изграждането на център за лечение на хора със злокачествен тумор в мозъка.

Снощи той напусна играта без да спечели шоуто, но това не означава, че се е отказал от намеренията си. Обявеният за "най-неподходящ участник за "Сървайвър" от останалите играчи, сподели като гост на водещите Сашо Кадиев и Деси Стоянова, че участието му в играта го е накарало да се чувства рядко щастлив и е успял да бъде себе си по време на цялото шоу, въпреки че според Бърканичков „това е игра, в която човек може да си позволи да не бъде себе си”.

Емануил сподели, че е вярвал, че ако успее да оцелее първите няколко дни, ще стигне до финалната фаза на шоуто, тъй като първите дни хората обикновено слушат само думи, но след това почват и реалните дела и тогава всички виждат кой какъв е.

Какво още друго интересно „сървайвърът” с кауза разказа в студиото на „Преди обед”, вижте във видеото…