Есил Дюран: Разбрах, че кучето ме лекува от моята безумна суета

Певицата гостува заедно с Тоби в "Преди обед"

Есил Дюран: Разбрах, че кучето ме лекува от моята безумна суета

Реклама

Певицата Есил Дюран гостува заедно с кучето Тоби в "Преди обед". Тя е отново в играта с две нови песни след двугодишна пауза. Ето какво ни сподели:

Не съм привърженик на отглеждането на кучета в апартаменти. Аз съм фермерска дъщеря и имам друго отношение към домашните животни. Синът ми обаче много искаше куче, няколко години говори за това. Всъщност Орхан Мурад ми подари кучето.

Кучето ме излекува от моята суета. Ето, например дойдох до тук пеша, обличам се „стрийт”... Човек трябва да опитва нови неща.

През тези две години извън музикалния бизнес си починах добре. Добре е човек да спира, да чуе собствения си глас, да знае къде се намира, какво иска да прави. Разбрах, че не искам да превръщам музиката в състезание. Преди мислех, че голямата амбиция в нашия жанр е много хубаво нещо, защото тя те движи напред, но пък забравяш да живееш. Забравяш такива удоволствия, като израстването на детето, да сготвиш нещо вкусно, да смениш пердетата вкъщи, да смениш обкръжението. Аз го направих и срещнах страхотни хора!