Гал Сасон: През 2021 г. в България ще се подобрят икономиката и финансите

Ще има бързо развитие при всичко, свързано с лидерството, каза още той

Реклама

Светлина в мрака. Така представя 2021 година световноизвестният астролог Гал Сасон. Какво обаче казват звездите и планетите за нашата страна?

"Няколко важни неща ще се случат в България през тази година. Първо, Юпитер - планетата на позитивизма и растежа, се мести в дома на парите и талантите за България. Икономиката и финансите ще се подобрят в страната през 2021 година, особено от март - април, когато Юпитер се мести в дома на парите", каза Гал Сасон.

"Едно рядко явление, което се случва на всеки 84 години и ще се случи през 2021-ва за България ще е т. нар. завръщане на Уран. Уран се свързва с революции, бунтове, технологии, иновации, така че може да има нови открития и изобретения, идващи от страната ви или от българи, живеещи в чужбина", допълни астрологът.

"Уран ще пробуди не само българите, но и "колелото на късмета", което се свързва с енергиите на парите, финансите и новите таланти. Това ще се усети много силно през февруари", обясни Гал Сасон.

"България е под знака на Телец. Това означава, че ще има бързо развитие при всичко, свързано с лидерството. Това се случва веднъж приблизително на 19 години", поясни астрологът.

Вижте повече във видеото.