Галя от "Каризма": В Лондон срещнах любовта

Той ми показа какво работи в английското общество и как най-добре и най-лесно да се адаптирам, сподели тя

Реклама

Тя е една от най-големите родни музикални звезди от началото на новото хилядолетие. Феновете крещят името на дует "Каризма", а концертите им са безбройни. В продължение на 7 години са на върха на славата с няколко №1 хита и един албум.

Кое провокира раздялата на Галя и Миро, къде Галя намери любовта и с какво се занимава в момента - вижте във видеото.

"Когато хората са млади, ги свързва нещо общо - амбицията  да направят нещо заедно, приятелство, стечение на обстоятелствата... Когато успехът започва да те сполетява, когато ти си успехът... Ние нямахме време да живеем личен живот, ние или бяхме на сцената, или давахме интервюта. В един момент в моя партньор се появиха лични амбиции. Ако трябва да бъда честна и откровена, това има пряка връзка с това, че ние, като започнахме, той много искаше да направи свой самостоятелен албум", разказа Галя. 

"Миро ми беше като брат, ние бяхме като едно цяло, бяхме много свързани в музиката", обясни тя.

"Пътувах по света около 2 години. В един момент си казах: "Нека да прекарам малко време в Лондон", и там срещнах любовта", сподели Галя.

"Той ми показа какво работи в английското общество и как най-добре и най-лесно да се адаптирам", допълни тя.

"Славата не е фактор за мен. Спокойствието, което съм си изградила, е нещо, което много обичам там. Надявам се оттук нататък да намеря правилния баланс между това да се изразявам чрез музика, което е по-силната част от мен, и между това да запазя нещо за себе си", категорична е Галя.