Говорим за... Танци!

Коментираме интересното с Теа Минкова и Наум Шопов

Говорим за... Танци!

Реклама

След 12-годишни безуспешни опити на екипа на „Преди обед“ да предизвика водещата ни да танцува без да му мисли, настъпи дългоочакваният момент. Деси Стоянова и Петър Дочев ще обуят танцовите обувки всяка седмица заедно с двойки от Dancing Stars, за да овладеят стъпките и да докажат на себе си, че няма невъзможни неща!

Говорим за... Танци!

Как две разбити сърца се отвориха отново за любовта? Споделят Искрата и Мона.

"Като на кино": Ексклузивна среща на Поли Недкова с една от звездите в "True detective" - Фин Бенет.

Нов трансфер в „Преди обед“. Поли Недкова влиза в ролята на „Клюкарката“ в коментарните студиа за риалити шоуто „Ергенът“, а на нейно място в „Като на кино“ влиза енергично Мария Вълдобрева. Тя ще подгрее най-чаканото кино събитие в света с 5-те най-дръзки и неочаквани моменти от „Оскарите“, които завинаги ще останат в историята на наградите.

"Променените" с Венета Георгиева: Финалната промяна на космополитния режисьор Яна Иванчева, която прелеят океана, за да се сдобие с холивудска усмивка. 

 

В поредицата "Кухня в куфар" ще ви срещнем с един грузинец, който върти 14 ресторанта в Тбилиси, а в София е от две години, за да запознае българите с традиционна за родината си храна.

 

"Вълшебните минути на Ненчо": как се харчи безкрайната пенсия на дядото и къде се крие магическата кесийка с бонбони на бабата?