Красимир Колев: В много кратък период ми се случиха много хубави неща

Красимир Колев от втория сезон "Фермата" за живота след риалити шоуто

Красимир Колев: В много кратък период ми се случиха много хубави неща

Реклама

Днес в предаването „Преди обед”, участникът от втори сезон на „Фермата” - Красимир Колев, говори за семейното щастие, сполетяло го след участието му в реалити шоуто.

На 17 юли, Красимир стана баща на малката Анна и тръпне в очакване семейството му да се прибере - „Ходя всеки ден да ги виждам и нямам търпение да дойде приемното време, за да отида при тях.”

Съпругата му Биляна разбира за бременността си на 9 декември, а името на малкото момиченце е избрано защото именно тогава се чества Св. Анна. „Всички ме питаха и аз им казах – кръстена е на всички. Хубаво е, че всички имат А в името и успях да ги изненадам”.

Освен сключения граждански брак, в живота на двойката предстои и сватба с голямо пиршество – „Ще изчакаме малката да стане малко по-самостоятелна, за да можем да се насладим на изживяването.”

В рамките на година и половина, животът на Красимир претърпява огромна промяна. Освен сполетялото го семейното щастие, той претърпява развитие и в професионален план – „Всеки ден уча нови и нови неща в строителството - трупам опит.”