Любовен дует: Актьорите Евелин Костова и Михаил Петров

Най-доброто от "Преди обед"

Реклама

В сериала "Съни бийч" има изобилие от звезди - една от тях е младата актриса Евелин Костова, която влиза в ролята на нахакана аниматорка.

Припомнете си гостуването ѝ в студиото на "Преди обед" с нейния любим - актьорът Михаил Петров.

"Театърът ни събра, театърът преди НАТФИЗ. Преди да станем професионалисти, се занимавахме с аматьорски театър - аз в София, тя в Перник. Видяхме се на един фестивал на морето", сподели актьорът Михаил Петров.

"За първи път се видяхме 2009 година. На първото море, на което се видяхме, на театрален фестивалът в Царево  - първият ден има шествие, на което се маскираме. Аз се бях маскирала като каубойка, имах пистолети. Обикаляхме с него по магазините, купувахме си бира, а след всяка изпита бира отивахме отново до магазина и правехме импровизиран обир. Влизахме в магазина и казвахме : "Всички на земята. Това е обир". Никога никой не ни вземаше насериозно. На четвъртия, петия път вече леко отчаяна му казах "Дай да не го правим това, няма смисъл, никой не ни взима насериозно", а той каза "Дай още веднъж, може пък този път някой да ни повярва". Влезнахме в магазина и казах: "Всички на земята. Това е обир". Той нищо не каза и се обърнах, и гледам... легнал той на земята. Угоди ми и ме спечели", разказа актрисата Евелин Костова.

Вижте във видеото какви интересни истории споделиха още те.