Мартин Петров: Най-важните неща в живота ми са семейството, постиженията и доброто име

Най-тежките моменти в живота ми са контузиите и загубата на баща ми, призна футболната легенда

Мартин Петров: Най-важните неща в живота ми са семейството, постиженията и доброто име

Реклама

Миналия вторник се изкачихме по стълбата на професионалните успехи на Мартин Петров, а сега ще надникнем в личния свят на звездата от последното успешно поколение в родния футбол.

Той беше в България само за няколко дни във връзка с извънредния конгрес на БФС, но не пожела да го коментира предварително. 

Каква е идеята за бъдещето в личен и професионален план на този легендарен футболист - след доста дълго медийно мълчание Мартин Петров разкрива личния си свят пред Венета Георгиева и пред нас.

Като трите най-важни неща, които са се случили в живота на футболиста, той посочи семейството, кариерата и доброто име, което е оставил. 

Най-тежки моменти в живота му са били контузиите и загубата на неговия баща.

"Имал съм предателства, но не съм такъв да си отмъщавам, надраснал съм тези неща и е била и моя вината, че съм се доверявал на тези хора. Гледаш напред и се опитваш да не повтаряш грешките." - сподели футболната легенда.

Трябва да се себераздаваш на терена, каза Мартин Петров. 

"Често си задавам въпроса - ако нашето поколение имахме всички тези удобства, какво ли щяхме да направим?" - сподели още той.

Легендарният ни футболист призна, че доста пъти е сънувал, че е на терена и че този сън е хубав.

Мартин Петров продължава да тренира, дори повече, отколкото когато е бил състезател, спазва и хранителния режим, който си е изградил в годините като футболист.

Пред Венета Георгиева той сподели, че със сигурност вижда бъдещето си във футбола. 

Вижте целия разговор във видеото.