На гости в дома на влюбената двойка актьори Весела Бабинова и Владимир Зомбори

Заедно на сцената и в живота

Реклама

В началото те са просто колеги и приятели. Той толкова се страхува от нейните критики към всички, които пишат неграмотно, че за всеки случай ѝ пуска предимно гласови съобщения на телефона. Тя пък е впечатлена от уменията му да пише песни за катерички. По скайп се срещаме с Весела Бабинова и Владимир Зомбори.

"На мен ми липсва сцената. Дори първите две-три седмици от извънредното положение имаше няколко пъти, в които се сещах как днес трябваше да имаме представление и леко усещах, че ми се насълзяват очите. Всички представления, в които участвам, много си ги обичам и ми е мъчно, че така се случи. Но... добре сме. Със сигурност не е особено приятно, има си негативите, но е факт, че трябва да извлечем и хубавото от цялото това нещо", каза Весела Бабинова.

Владимир Зомбори сподели за уменията си да рисува: "От много малък рисувам. Спомням си първите драсканици по детски с вуйчо ми. След това и в училището, и в гимназията съм се занимавал и съм го учил това нещо. Рисуването винаги е било до мен."