Огнената Микаела от "Ергенът" и голямото ѝ българо-гръцко семейство

Успях да се заинтригувам, да се привържа към образа на Евгени, но не мога да кажа, че съм била много влюбена, сподели Микаела

Реклама

Тя определи себе си като роза, която от малка пъпчица се превърна в красив цвят, и всичко това, благодарение на вече бившия Ерген Евгени Генчев. Пианистът не криеше симпатиите си към червенокосата студентка по право и с много нежност я наричаше "ходещ проблем".

"Имам смесени чувства, но като цяло щастие, малко носталгия, защото това си беше приключение и почивка един вид дори от реалността. Имам само хубави спомени, само хубави чувства към цялото нещо", сподели Микаела Мадолева.

"Успях да се заинтригувам, да се привържа към образа на Евгени, но не мога да кажа, че съм била много влюбена", заяви тя.

"Доста често проявяваше толерантност към арогантността и към агресията. За мен е недопустимо човекът до мен да стои пасивен, когато се случват някакви несправедливости. Мъжът трябва да си има позиция и да я изявява, а той доста често си затваряше очите. Освен че толерираше агресията и арогантността, той даже я възнаграждаваше. Това ми беше голяма спирачка да се отпусна на 100 процента да се влюбя в този човек", каза Микаела за Евгени.

Вижте какво още сподели тя във видеото.