Пророкувала ли е Ванга катаклизми за 2020-а година?

Гостува племенникът на пророчицата Огнян Стоянов

Реклама

Ванга е признат феномен, който предизвиква огромен интерес не само у нас, но и в Русия. Там за нейните предсказания отделят часове от най-гледаното телевизионно време.

На 26 декември по Първи канал беше излъчено шоу, посветено на пророчествата ѝ за 2020 година. В него гостите бяха подложени на детектор на лъжата. Журналистът Сергей Косторной сподели в ефир, че Ванга лично му е споделяла за големи катаклизми, които предстоят на 22 февруари 2020 г. и на 22 декември 2020 г.

Правила ли е Ванга подобни пророчества - разбираме от племенника ѝ Огнян Стоянов.

"На мен, още когато бях в училище, ми е казвала за това, че природата ще се промени и ще стане съвсем друга", сподели той.

"Десетилетия преди всичко това да се случи, тя предсказа как ще падат държавите на Изток една след друга. Тя каза, че ще падне Ирак, предсказа, че ще падне Югославия, предсказа за Афганистан, предсказа, че ще падне и Сирия. Тя казваше, че след като падне Сирия, Големите ще се съберат и ще се подпише мир, който да се спазва на световно ниво", разкри Огнян Стоянов.

"Аз не знам къде се категоризирам, не знам защо е тази незаслужена чест да бъда от време на време свидетел на директна проява на Бог. Това беше Ванга", каза племенникът на пророчицата.