Рут Колева с нова песен и видеоклип, посветени на хората с различна сексуална ориентация

За мен беше важно да направим нещо, което дава един различен прочит на това какво е това общество, сподели певицата

Реклама

След като прекара три месеца в изолация в малко мексикански селце, певицата Рут Колева се насочи към Ню Йорк, където завърши новия си албум. А само преди дни, излезе и новият ѝ клип. С него Рут призовава за толерантност към хората с различна сексуална ориентация.

"Първият ми сингъл от предстоящия ми албум е посветен на една много важна за мен идея и кауза. Доста години подкрепям ЛГБТ обществото в България. За мен беше важно да направим нещо, което дава един различен прочит на това какво е това общество. Искахме да разкажем една история, която е много фина, много красива, много феерична, много филмова."

Продукцията е заснета миналото лято в София, а екипът зад нея е международен. В главната роля влиза млад литовски актьор. В танца му партнира един от най-търсените наши танцьори в САЩ.

"Валентино Владимиров е изключително успешен български танцьор, който живее в Лос Анджелис. Той е танцувал с Кристина Агилера, Тейлър Суифт... Има невероятно портфолио. Той беше за много малко в България, благодарение на хореограф Милен Данков, който също участва във видеото, но под друга форма."

Вижте във видеото какво още сподели певицата Рут Колева, както и какво каза тя за протестиращите в САЩ и коронавируса.