Сашка Васева: Мечтая да прогледна

Днес иконата на поп-фолка събира средства за лечение на зрението си, тъй като страда от атрофия на зрителния нерв

Реклама

"Докато си на върха и през ум не ти минава, че може да дойдат и трудни дни." Така певицата Сашка Васева прогонва спомените за нейните концерти, награди и слава. Сега е потопена в напълно различно ежедневие, в което е изцяло зависима от близките си, заради липсата на зрение. 

В разговор с Венета Георгиева певицата споделя, че нещата бързо се променят, а животът ѝ се е променил в последните четири години, когато е загубила своята майка. 

Обикновено мечтае да прогледне с очите и да се намери лечение за нейната диагноза - атрофия на зрителния нерв. Певицата споделя, че все пак таи надежда за успешно излекуване и в момента събира средства чрез дарителска сметка за лечение в Германия. По думите ѝ десетдневно лечение там струва десет хиляди евро. 

Когато станеш популярен, хората започват да ти завиждат, признава с горчивина певицата и добавя: "Почитателите не са ме забравили, но приятелите много се отрекоха от мен". 

"Не обичам да се ровя в миналото. Няма никакъв смисъл за мен. Не се връщам към хубавите мигове и към лошите, искам сега да бъда щастлива, в момента", споделя иконата на поп-фолка.