Ваня Милева: Когато бях на 20 години, бях по-хубава, на 35 години бях най-умна, сега - имам най-голямо самочувствие

Обградена съм от хора, които не ме съдят по това на каква възраст съм, а по това с какво се занимавам, какво мисля, какво правя, сподели Мария Касимова-Моасе

Реклама

За много жени остаряването е деликатна тема, но не и за следващите ни гостенки. Те вярват в това, че животът поднася повече приятни изненади с напредването на годините. И двете са убедени, че след 50 е идеалният момент да сбъднете мечтите си, без да се интересувате кой какво мисли за вас. Няма по-добро време от това да си направиш татус, да спиш на палатка, да си купиш билет за Индия, да се придвижваш на стоп и какво ли още не.

Гости в студиото на "Преди обед" са журналистът и писател Мария Касимова-Моасе и Ваня Милева.

"Чувствам се много добре, не намирам някаква специална разлика. Обградена съм от хора, които не ме съдят по това на каква възраст съм, а по това с какво се занимавам, какво мисля, какво правя. Дръзвам да правя повече неща. Чувствам се добре в кожата си", сподели Мария Касимова-Моасе.

"Най-доброто ми самочувствие е в момента. Когато бях на 20 години, бях по-хубава, на 35 години бях най-умна, сега - имам най-голямо самочувствие", каза Ваня Милева.

"Колкото повече неща ти се случват в живота, колкото са по-ярки и силни, толкова времето тече по-бавно и животът ти е по-дълъг", смята тя.

Вижте във видеото целия разговор.