"ВдъхновителиТЕ": Специална среща с музикалната сензация Лара Фабиан

Лара Фабиан: С времето научих, че истинската любов е всекидневно усилие, а не се появява случайно

Реклама

Днес в поредицата "ВдъхновителиТЕ" ще ви припомним една специална среща на Жоро Тошев с Лара Фабиан. 

След няколко години живот в Канада, Лара Фабиан отново избира Брюксел за място, където да се установи с втория си съпруг - италианският фокусник Габриел ди Джорджио и седемгодишната си дъщеря Лу. 

"Спомням си, че ни покани в най-култовата сладкарница в Брюксел. Тя беше 5 минути преди ние да бъдем там, което е винаги комплимент за артист с нейния мащаб на кариера. Много нормален човек", каза Жоро Тошев.

По думите му за нея няма забранени въпроси: "Просто е осъзнала, че когато си публичен, по-добре да знаеш, че няма неудобни въпроси. Опитахме се да говорим за хубави неща с нея, защото животът ѝ всъщност е едно сбъдване на поредица от мечти." 

Запитана как се чувства след като любовта си е отишла, Лара Фабиан отговаря: "Това е най-болезненото нещо, което може да се случи на някого - да изгубиш любимия човек, независимо дали е заради смърт, предателство, развод. Да изгубиш любовта е опасно за човека. С времето научих, че истинската любов е всекидневно усилие, а не се появява случайно. За да не изгубиш любовта, трябва добре да познаваш себе си, така че да избереш партньор, който те разбира и заедно с него да подхранвате любовта си с всекидневни жестове. Откакто разбрах това, не съм губила любовта си."

В интервюто изпълнителката споделя и за последния си урок от живота: "Няма нищо по-важно от това, което се случва тук и сега. Ако се наслаждаваш на всеки миг сега и оцениш важността на това, ще преминеш през живота в много по-голяма хармония и мир със себе си."