Venci Venc и съпругата му Мая: Бракът не е затвор

Двойката се сгодява в края на 2021 година и само месец след това те сключват брак

Venci Venc и съпругата му Мая: Бракът не е затвор

Реклама

Хип-хоп артистът Venci Venc и неговата любимата Мая се запознават преди повече от десетилетие и веднага се влюбват. Макар че вендъж животът ги разделя, точно преди две години пътищата им отново се пресичат. В края на 2021 година те се сгодяват и само месец по-късно Мая е с фамилията Чанов. 

"Бракът не е затвор. Всички хора, които са семейни, знаят, че всъщност бракът е единственият начин да бъдеш свободен до някого. Това е едно изключително изкуство, защото е свързано с много комуникация и с градене на нещо, което е една ментална сграда, което е семейството всъщност", признава Venci Venc.

Преди време музикантът сподели, че Мая го е кротнала, а той я е приземил.

"Кротването се изразява в това да осъзнаеш, че не всичко е пилеене на енергия и време, които са единственият ценен ресурс, с които разполагаме в този живот. Като артисти сме свикнали да подаряваме парченца от душата си и сърцето си на хората, които срещаме по сцената и в един момент това консервиране на тази енергия и това пренасочване към един конкретен човек, към по-близките хора, променя много мисленето и те кара да осъзнаеш, че има и друг живот, че има интересни моменти, в които можеш просто да си останеш вкъщи без да трябва да излизаш навън и да пилееш енергия и да търсиш нещо като духовна храна от това, че си се свързал с поредния непознат човек", признава Venci Venc.

Как е започнала любовната приказка на младото семейство и как е преминало приключението им в Шри Ланка?