Виктория от "Ергенът": Все още имам чувства към Алек

Виктория призна, че вече не работи в БФС

Виктория от "Ергенът": Все още имам чувства към Алек

Реклама

"Аз съм следващата победителка и твоя бъдеща съпруга!" С такава смела заявка влезе в "Ергенът" футболната мениджърка Виктория Асенова, но напусна романтичното риалити без роза и никакво обещание от Алек. 

"Продължавам да съм влюбена. Все още имам чувства към Алек. Ако кажа, че не са се появявали мъже, ще излъжа, но просто аз не давам шанс, защото все още си мисля за моментитите, които имах в "Ергенът"", признава Виктория.

"С Алек се разбирахме много добре. Той осъзнаваше, че някъде с действията си ме е разочаровал и даде шанс на простотията и глупостта", допълни красавицата.

Виктория понесе много обиди в "Ергенът", които силно нараниха чувствата й.

"В национален ефир заявявам, че аз не съм от ромски произход. Не съм циганка, както беше казано от Теа. Това, че примерно кожата ми е по-тъмна и ходя на солариум, не означава, че ти си такъв. Да, това ме засегна повече, защото така ти обиждаш много хора от нашата нация", призна Виктория.

"Официално от понеделник сме с приключени взаимотношения с БФС. Не беше по мое желание. Изцяло е инициирано е от БФС това нещо. Мотивът е участието ми в "Ергенът". Мотивът е, че уронвам авторитета на Федерацията, което аз не смятам, че е така, защото аз почти две години съм си вършила работата на ниво. Ходила съм на доста командировки с УЕФА и ти, ако не си вършиш работата, няма да ти се преподписва договорът. Затова започваме процедура за съдебно дело срещу БФС. Истината, която разкрих за Габриела, е причината за моето отстранение. Може би Габриела сега се чувства горда с това нещо", призна Виктория.

Какво още каза в студиото на "Преди обед" красавицата, вижте във видеото!