Владо Карамазов: Хората ще видят едно истинско завръщане на "Survivor"

Какво разбра за себе си Владо Карамазов на Филипините, където бяха снимките на новия сезон на "Survivor" и защо ученето на текстове продължава да бъде голяма мъка за него, въпреки че вече 21 години е на сцена?

Владо Карамазов: Хората ще видят едно истинско завръщане на "Survivor"

Реклама

Последните месеци донесоха на Владо Карамазов куп престижни фотографски награди, но за него много по-важно си остава магията да разказваш истории със снимки.

Той отново ще влезе в ролята на водещ на най-екстремното риалити в родния ефир "Survivor".

"Върнахме се 12 години по-късно отново във Филипините и в тези времена да се върнеш на пододбно място си е голямо събитие, защото там е невероятна красота. Мястото, на което снимахме, е национален парк, изключително защитена местност, супер чисто, непокътната природа и около нас имаше много малки рибарски селца, които сега бяха станали много големи. Това беше много, много странно за мен. Но с течение на времето започнах да си припомням, че сме снимали на различни локации. Тези два месеца бяха като някаква утопия, защото много бързо човек свиква да не се знаимава с COVID-19, битовизми. Преди винаги много съм се притеснявал по време на предаването, а сега ми беше много спокойно. Плюс това не се случваха абсолютно никакви инциденти, всичко беше много спокойно", разказа актьорът, фотограф и водещ на "Survivor".

Владо Карамазов разкри, че снимките на риалитото този сезон са направени с нови, модерни технологии и зрителите ще могат да се потопят изцяло в красотата на Филипините.

Освен театъра той има и още една страст - фотографията. През последните месеци той беше отличен с много престижни награди. 

"Много ме е страх да не насаждам лош вкус и тъй като аз имам някакви последователи в социалните мрежи, това ми е много важно. В България лошият вкус е навсякъде. Затова започнах да участвам в конкурси", признава Владо Карамазов.

Той разкри, че за вбъдеще иска да продължи да разказва истории чрез снимките си.

Защо Владо Карамазов "ще се кандидатира за президент" и какво го разочарова в театъра?