За раждането, тигана, внучето и сутиена чашка C

Продуцентът и телевизионен водещ Андрей Арнаудов, блогърът Елисавета Белобрадова и актрисата Лара Златарева коментират кампанията "Направи го сега"

За раждането, тигана, внучето и сутиена чашка C

Реклама

Кампанията "Направи го сега" провокира бурни коментари в социалните мрежи.

Какво в посланията подразни гласовитите ѝ критици и какво всъщност са имали предвид инициаторите ѝ?

"Заставам с чисто сърце, защото много вярвам в идеите и целите на ДНК и на кампанията "Направи го сега", категоричен е продуцентът и телевизионен водещ Андрей Арнаудов.

"Тази външна реклама целеше да провокира, не целеше да обиди, не целеше да дискриминира. Кампанията ни е насочена еднакво и към мъжете, и към жените. Тази година тя се фокусира преди всичко върху младите хора и навременното взимане на решение за създаване на дете", поясни той. 

"Очевидно е гонена някаква провокация, но реакцията е негативна. Някои хора говорят за тази кампания не защото тя е интересна, не защото тя засяга реални проблеми по отношение на повишаване на раждаемостта, а защото е неприятна кампания, която накара много хора да се чувстват зле", смята блогърът Елисавета Белобрадова.

"Това не е рекламна кампания, а е допълнение към нещо, което правят в ДНК. Но без тази провокация, факт е, че никой не говори за него. Някак си минава покрай нас – повече от 20 000 лева са дадени като дарение за проблемите, свързани с раждаемостта. Това са техни лични средства, начин, по който те да извикат за този проблем. Факт е, че трябваше да я има провокацията", заяви актрисата Лара Златарева.