Зад кулисите на „Фантомът на операта“

Екипът на „непознатиТЕ“ е единственият от България, допуснат зад кулисите на грандиозния спектакъл, който ще гостува през април в зала 1 на НДК

Зад кулисите на „Фантомът на операта“

Реклама

„Фантомът на операта“ е най-успешният мюзикъл на всички времена“, казва световноизвестният режисьор Стивън Бароу пред журналиста Георги Тошев в новия епизод на „непознатиТЕ“. Тази неделя зрителите ще могат да проседят историята на популярното шоу, което вече 36 години не слиза от световните сцени. Екипът на документалната поредица пътува до столицата на Саудитска Арабия, за да документира турнето на спектакъла.

„Фантомът на операта” е базиран на класическия роман на Гастон Льору. Действието се развива в Париж през 30-те години на миналия век и разказва историята на музикален гений, известен като Фантома, който обикаля потайностите на Парижката опера. „Фантомът на операта“ е признат за една от най-красивите и зрелищни продукции в историята, гледан от над 160 милиона души в 41 страни и 186 града.

Екипът на „непознатиТЕ“ е единственият от България, допуснат зад кулисите на грандиозния спектакъл, който ще гостува през април в зала 1 на НДК. bTV е медиен партньор на събитието.