Ангел Джамбазки и Димитър Топалов в пряк дебат в "Тази събота", финалистите в "Survivor: Камбоджа" - в "Тази неделя" по bTV

Гледайте предаванията в събота и неделя от 8ч. по bTV

Реклама

В "Тази събота" на 13 декември от 8:00 часа, в студиото при Жени Марчева по повод изчезването на бившия шеф на ДАНС Петко Сертов, ще гостува неговият последен работодател Ангел Божилов. Водещата ще посрещне и Ангел Джамбазки от ВМРО, и Димитър Топалов от политическа партия "Евророма", които ще влязат в пряк словесен двубой по темата за охраняването на линейките в ромските махали от МВР.

По-късно в предаването европейският гражданин на годината Христо Христов ще гостува с коментар относно досиетата, държавна сигурност и други "демони", а професор Николай Овчаров ще разкаже своята жива история, затова какво е да си един тамплиер в битка за България.

Два дни преди финала на "Survivor: Камбоджа" на гости при Диана Любенова ще бъде най-скандалната участничка тази година, чиято цел беше да покаже, че жените не са слабият пол – Йорданка Дражева. След тази среща зрителите ще имат възможността да видят семейната идилия на шампионите по муай тай Теодора и Марио Кирилови.

За "Тази неделя" ексклузивно интервю ще даде министърът на вътрешните работи Веселин Вучков. Девет месеца след трагедията в Лясковец съпругата на убития полицай Емил Шарков – Милена, ще разкаже повече за случилото се.

Ден преди големия финал тримата финалисти в "Survivor: Камбоджа" – Ваня Джаферович, Светлин Занев и Димитър Димитров ще гостуват в "Тази неделя". Коледното настроение на зрителите ще се събуди с модерното ретро на момичетата от Sentimental Swingers, а младата певица, която укроти скандалния рапър Криско – Izzy, ще разкрие тайната си и ще покаже част от клипа на песента "За последен път".