Реклама

На 17 март в ефира на bTV и предаването „Тази събота и неделя“ стартира новата рубрика „Любовта е…“. Нейният автор Александра Кръстева-Стоянова ще среща зрителите с популярни двойки в България, за да надникне в техния личен свят и тайната на хармонията в отношенията. Как е започнало тяхното запознанство? През какви трудности е преминала връзката им? И как са съхранили любовта през годините, за да продължат заедно напред? Това са само част от въпросите, на които разпознаваемият журналист на bTV ще търси отговори - за романтиката, трудностите и специалните моменти на двойките, избрали да изживеят живота си заедно. Зрителите ще могат да видят още и забавни игри и предизвикателства, поднесени с чувство за хумор и лекота в съботно-неделните почивни дни.

„Време е за любов в ефира на „Тази събота и неделя“. Вярваме, че любовта движи света и че всяка история е красива, различна и вдъхновяваща, с което заслужава да бъде показана. Искаме да разкажем увлекателно точно тези истории, които ще ни заредят с настроение през деня и ще ни накарат да се почувстваме добре“, казва Александра Кръстева-Стоянова.

На финала на всяка специална среща събеседниците ще дадат своя финал на изречението "Любовта е...". Първи пред Александра Кръстева-Стоянова говорят за любовта си Дони и Нети, един от най-известните дуети и на сцената и в живота у нас.