Бившият кмет на Варна Кирил Йорданов със специално интервю за "Тази събота"

С интересни теми и гости Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова ще събудят зрителите на bTV през уикенда

Реклама

"Тази събота" - 22 ноември, в 8:00 часа Мариана Векилска ще събуди зрителите на bTV с певицата, която взриви журито и публиката с уникалните си изпълнения в "Гласът на България" - Тюркян Исмаил, и репортера на предаването Кристина Газиева, която ще представи материала си "Шепа живот". Филмът, който разказва за  грижите за недоносените бебета в Полша, ще се излъчи в неделя вечер в "bTV Репортерите".

Жени Марчева ще посрещне в студиото на предаването Георги Първанов, с когото ще си говори за коалицията, за новото правителство и за КТБ. Веднага след това й предстои ексклузивна среща разговор с бившия кмет на Варна Кирил Йорданов. Най–обичаният и най–мразеният политик във Варна ще разкаже за чувството за вина след смъртта на самозапалилия се Пламен Горанов, за февруарските протести и оставката му.

Финалният щрих от интересни гости в събота сутрин ще добави Диана Любенова, която ще разкаже за новата коледна песен на Бен Крос, за ролите му в живота и в киното. Чаровната дама ще срещне зрителите и с Николо Коцев, с когото ще си говорят за това какво е да си по-известен и ценен в чужбина, отколкото у нас.

На 23 ноември в "Тази неделя" в студиото при Мариана Векилска заместник-директорът на "Пирогов" – д-р Олег Чолаков, ще разкрие възможно ли е да има въздушни линейки и у нас? Д-р Калин Василев ще разкаже историята на едно младо момче от Велико Търново, което, след като завършва генно инженерство в САЩ, се връща в родния си град и прави курсове по здравословен начин на живот. Програмата му има повече от 800 последователи само за 8 месеца.

В неделния ден Жени Марчева ще си говори с министъра на туризма – Николина Ангелкова, за проблемите в туризма, за скандала с рекламирането на несъществуващи туристически забележителности и за новия зимен сезон. За новите лица в Парламента ще стане дума в разговора с депутата Султанка Петрова и за идеята й да има министерство на майките и майчинството, за ролята й на баба, майка, патриот и депутат.

Диана Любенова ще срещне зрителите с шефа на "Бояна филм" Ярив Лърнър и ще направи обиколка из филмовите студиа и декорите, на които са се снимали най–големите холивудски звезди. Със Стефка Янорова пък водещата ще говори за премиерата на пиесата на Пейо Яворов "В полите на Витоша".