Добромир Гущеров, Петър Берон, Тома Биков и Десислава сред гостите на Антон Хекимян

В „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV

Реклама

На 29 март от 8.00 часа в студиото на „Тази събота” анализ на събитията от седмицата в 30 минути ще направят политологът Димитър Аврамов, проф. Милан Миланов и Нидал Алгафари. Екипът на „Тази събота” ще проследи събуждането на колоритната актриса Латинка Петрова, а един от първите гости ще бъде президентът на КТ” Подкрепа” д-р Константин Тренчев.

Сред темите, които ще се разискват в предаването, ще бъде тази за правата вяра и правата на мюсюлманите в България, като гости ще бъдат проф. Николай Овчаров, писателят Христо Стоянов, Ефрем Моллов от партия „Помак” и Симеон Костадинов, лидер на „Националистическа партия на България”. За левите убеждения в бизнеса ще говори Добромир Гущеров, а навръх 60-ия рожден ден на Ахмед Доган ще гостува журналистът Тома Биков.

Певицата Мария и дъщеря й Марая ще бъдат гости на Антон Хекимян, в откровен разговор за връзката между майка и дъщеря. Екипът на „Тази събота” ще се включи наживо от дома на Петър Берон и съпругата му Марусия.

На 30 март в „Тази неделя”  от 8.00 часа коментатори по актуалните теми ще бъдат Владимир Каролев, Светлана Джамджиева и Райко Байчев.  Екипът на „Тази неделя” ще посети дома на Алиса и Стефан Софиянски, за да проследи как протича една тяхна сутрин.

Сред гостите на Антон Хекимян ще бъдат Антоанета Христова за езика на тялото, Георги Марков за изборния сезон, Цецка Цачева за преброяването преди изборите и отношенията между ГЕРБ и ДПС, и старши треньорът на ФК”Черно море” Георги Иванов- Гонзо.

В края на предаването Десислава ще направи премиера на новия й клип „Моето зайче”,сниман на една екзотична дестинация, както и ще разкрие дали се готви за сватба.