Георги Гергов, Лиляна Павлова, Венелин Петков и Петър Москов гостуват в "Тази събота" и "Тази неделя"

Гледайте предаванията този уикенд от 8ч. по bTV

Реклама

В "Тази събота" на 15 ноември от 8:00 часа международният редактор на bTV Николай Колев ще разкаже за пътуването си в Камбоджа и работата си по Survivor, а фотографът Христо Узунов ще представи изложбата си "Изоставена България". По-късно в предаването зрителите ще станат свидетели на откровеното интервю за разочарованията и загубите на социалиста милионер Георги Гергов.

Дияна Любенова ще срещне зрителите с Криско – момчето с лудата глава, което ще сподели за хип-хоп наградите и новото му парче "Било квот’ било". Часове преди "Нощта на театрите", актьорът Калин Врачански ще сподели със зрителите на bTV своите емоции и очаквания от събитието, а Петя Дикова ще покаже ексклузивни кадри на Крисия Тодорова малко преди представянето й на концерта на детската "Евровизия" в Малта.  

На 16 ноември от 8:00 часа в "Тази неделя" на гости при Мариана Векилска ще бъдат експерт от Агенция за закрила на детето, представител на прокуратурата и експерт от УНИЦЕФ, които ще говорят за съвместната кампания на bTV и УНИЦЕФ – "Бъдеще без насилие". След това певецът Веселин Маринов ще разкаже за предстоящия си коледен концерт в НДК, любовта, ценностите и най-щастливите си моменти.

В студиото по повод 14-ия рожден ден на bTV Новините ще гостува директорът на "Новини, актуални предавания и спорт" Венелин Петков.

Лиляна Павлова ще говори по темата за рязането на ленти и строежа на магистрали през новото управление от втория мандат на ГЕРБ.

На въпроса дали ще устои на натиска в най-тежкия държавен ресор ще отговори министърът на здравеопазването Петър Москов.

По-късно в предаването Диана Любенова ще срещне зрителите на bTV с певицата Хилда Казасян, която ще разкаже за неизпятите си песни, пътуванията и новата си любов. По повод събитието на годината – мача между Кубрат Пулев и Кличко, гост в студиото на "Тази неделя" ще бъде изпълнителният директор на българската федерация по карате Цончо Колев.