Георги Калоянчев, Иван Лечев и София Кузева - в "Тази събота" и "Тази неделя"

С пряко включване от Велико Търново в събота заедно ще отбележим Деня на независимостта

Реклама

Лични интервюта с Георги Калоянчев, Райна Кабаиванска, рок певицата Милена, модела Ирена Милянкова и Иван Лечев и съпругата му, които за първи път ще покажат бебето си в ефир, ще могат да проследят зрителите на "Тази събота" с Лора Крумова на 22 септември от 9 до 11 ч. по bTV.

Пряко от градинката пред Народния театър ще се включи Станка Желева, за да разкаже за детския панаир, който организира. Ще видим и репортаж от Пазарджик с пастор, пребит преди време от няколко от обвинените в радикален ислямизъм имами.

Екипът на "Тази събота" ще гостува в дома на актрисата Ернестина Шинова, която от тази есен забавлява зрителите на bTV и с ролята си в хитовия сериал "Столичани в повече".

С пряко включване от Велико Търново предаването ще отбележи националния празник - Денят на независимостта на Бълария.

В "Тази неделя" на 23 септември на водещата Лора Крумова ще гостува актрисата София Кузева, която ще разкаже за ролите си във "Вчера” и новия български сериал "Къде е Маги?”.

Ще се срещнем с футболиста Благой Георгиев, параолимпийката Стела Енева, бившата снаха на Милко Балев, а сега модел и бизнесдама в Италия - Ралица Балева, а Христо Сираков ще разкаже за живота си без 100-те манекенки. В студиото ще гостуват още евродепутатът Метин Казак и съпругата му. В рубриката "Когато бях на 18” ще се включи водещата Наталия Симеонова.