Лилия Герасимова за убийството на съпруга си Андрей Луканов – ексклузивно в "Тази неделя" на 1 март

Златните момичета, Мария Силвестър, Силвия Лулчева, Албена Павлова, звездата Джаки Ърл Хейли и "гладиаторите" в MasterChef са сред гостите в сутрешния блок на bTV този уикенд

Реклама

В "Тази събота" на Мариана Векилска ще гостуват журналистът Георги Тотев и фоторепортерът Георги Кожухаров - за обстановката в Украйна. Зрителите ще се срещнат и със сватбения фотограф, който стана герой от поредицата в bTV Новините "Героите на Радо" и ще видят най-забавните снимки, които е направил. Гост в предаването ще бъде и Катарина Врана – комедиантката, която не се срамува да се подиграва с всичко и най-вече със себе си.

Певицата Маргарита Хранова ще представи при Диана Любенова новия си албум и биографичната си книга. За битките в живота и на ринга ще сподели Сами Шилт – непобедимият световноизвестен кикбоксьор.

Дни след като се върнаха триумфално от Русия с поредните медали, Златните момичета на родната художествена гимнастика ще споделят пред Вяра Деянова за началото на сезона и успехите, които постигат.

Специален гост в "Тази събота" ще бъде водещата на "България търси талант" Мария Силвестър, която ще отпразнува рождения си ден в судиото.

В навечерието на националния празник в "Тази неделя" на 1 март семейство журналисти и пътешественици разказват за чудесата на България. Алпинистът Дойчин Боянов ще гостува на Мариана Векилска след завръщането си от Антрактида.

В предаването зрителите ще видят и ексклузивно интервю със съпругата на Андрей Луканов - Лилия Герасимова. В откровен разговор с Вяра Деянова тя ще сподели за убийството на съпруга си, за спомените си и за живота, който живее днес.

Репортерът Петър Нанев ще гостува в студиото по повод на разследването на злоупотребите във ВМА и ще коментира предизвикателството да си журналист.

Специални гости на Мариана Векилска ще бъдат и тримата chef готвачи, жури на култовото кулинарно шоу MasterChef, което стартира по bTV на 3 март от 20.00 часа. Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев ще разкажат как ще се сработят в кухнята и по какви критерии ще оценяват участниците.

Актрисите Силвия Лулчева и Албена Павлова ще разкрият пред Диана Любенова любопитни моменти от новия сезон на "Столичани в повече". Ексклузивно за "Тази неделя" ще се включи и холивудската звезда от "Кошмари на Елм Стрийт", "Робокоп", "Уочмен" и други - Джаки Ърл Хейли.