Мария Силвестър, Канна Рачева, Камен Костадинов и Красимир Стойчев сред гостите на Антон Хекимян

И още от „Тази събота” и „Тази неделя”: Жени Живкова и Тодор Славков за живота в демокрацията

Реклама

На 5 април от 8.00 часа в студиото на „Тази събота” анализ на събитията от седмицата в 30 минути ще направят PR специалистът Ивет Добромирова и спортният журналист Владимир Зарков. Вратите на дома си за екипа на предаването ще отвори банкерът Левон Хампарцумян, а водещите на предаването „Търси се”, Меги и Нели, ще заемат нетипичната за тях позиция на гости, като вдигнат завесите на личния си живот.

Сред гостите на Антон Хекимян ще бъде водещата на „България търси талантМария Силвестър, която ще говори за талантите си, талантливите деца на България и участието й в кампанията „Да изчистим България за един ден!”, а след нея в студиото ще влязат Камен Костадинов - зам-председателят на ПГ на ДПС за изборното дерби и феърплея в политиката, както и Орхан Мурад за живота като балада.

„Тази събота” ще предложи на своите зрители и дебат на тема „за” и „против” марихуаната като лечебна цел. Гости на Антон Хекимян ще бъдат Елена Марзова - онкоболна, която пуши марихуана, д-р Даниел Божидаров, Григор Михнев-бивш наркозависим и Петя Радкова - психолог.

На 6 април в „Тази неделя” от 8.00 часа коментатори по актуалните теми ще бъдат астрологът Алена, поетесата Кристин Димитрова и ясновидката Николета. Зрителите на „Тази неделя” ще имат възможността да проследят сутринта на група „Мастило”, а олимпийската шампионка по гребане-Румяна Нейкова, ще гостува в студиото, за да разкаже за нейната борба с федерацията по гребане да лицензира клуб за хора с увреждания.

Сред гостите на предаването ще бъде журналистът Диана Найденова, бизнесменът Красимир Стойчев за натрупания капитал по време на прехода, Жени Живкова и Тодор Славков за живота в демокрацията, както и авторът на филма „Следите на парите” Канна Рачева, чийто първи епизод ще се излъчи в неделя, 6 април от 22.00 часа в “bTV Документите”.