Мая Манолова, Павел Чернев, Георги Кадиев и Осман Октай – за политическата ситуация в страната

"Тази събота" и "Тази неделя" от 9 до 11ч. по bTV

Реклама

В "Тази събота" на 22 юни очаквайте:

- Зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова ще се обърне към протестиращите граждани. Пред водещата Лора Крумова "червеното острие", както често наричат Манолова, ще говори за властта и каква е цената на запазването й

- Репортаж на живо: как продължава протестът пред очите на европейските социалисти и какво е мнението на чужденците?

- Гледната точка на националистите ще бъде коментирана от лидера на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) Валери Симеонов и ексдепутатът от партия "Атака” Павел Чернев. Те ще дискутират провокациите и момчетата с големите мускули.

- Мненията за политическата атмосфера в страната ще бъдат допълнени от артистите и журналистите, които са сред лицата на протеста.

- Деси Добрева ще представи в ефира на bTV новия си сингъл.

В "Тази неделя" - 23 юни, ще ви видим:

- Георги Кадиев, депутатът от Коалиция за България, който на пленума на БСП беше наречен "вампир, който пие партийна кръв". Той ще коментира последните събития в страната.

- Поглед зад кулисите на ДПС: Бившата "дясна ръка" на Ахмед Доган - Осман Октай, с коментар за Делян Пеевски като кандидат за шеф на ДАНС. Кой и защо забърка кашата около номинацията му?

- В студиото зрителите ще чуят една от песните на френската суперзвезда Патрисия Каас след концерта й в София. Тя ще разкаже защо влезе в ролята на легендата Едит Пиаф и изпълнява някои от най-популярните й песни.

- Гостуват още д-р Ангел Енчев и съпругата му Теди Велинова

- АХАТ представят "Пролетно утро” – пилотния сингъл от предстоящия им нов албум