Морган Фрийман със специално интервю за Диана Любенова и "Тази събота"

Вижте темите и гостите в "Тази събота" и "Тази неделя" на 29 и 30 ноември

Реклама

"Тази събота" - 29 ноември, в 8:00 часа Мариана Векилска и Ладислав Цветков ще направят анализ на събитията и темите от изминалия месец, погледнати през обектива на фоторепортера на bTV.

За сакралната архитектура на тялото и оздравителната система, създадена само за жени ще разкаже Саня Борисова, последовател на философията, създадена от световноизвестната французойка от руски произход Натали Дроен.

Жени Марчева ще посрещне в студиото на предаването репортера на годината на bTV Деси Ризова, а Диана Любенова ще предложи на зрителите среща с Юлияна Дончева, която стана "Майка на годината" и ексклузивен разговор с Морган Фрийман.

На 30 ноември в "Тази неделя" в студиото при Мариана Векилска ще има дискусия по темата "Бъдеще без насилие", която е в основата на съвместната инициатива на bTV и UNICEF за борба с насилието над деца.

В неделния ден Жени Марчева ще си говори с Радан Кънев и адвоката на задържания при акцията на ДАНС Ахмед Муса – Хари Харалампиев, а Диана Любенова ще срещне зрителите с Христо Мутафчиев и певеца Константин.