На гости у Белослава, Устата и Армен Назарян

Ивайло Калфин и Меглена Кунева са следващите кандидат-президенти, които ще гостуват на Лора Крумова през уикенда

Реклама

В следващото издание на "Тази събота” на 8 октомври на водещата Лора Крумова ще гостува Петър Гюзелев от "Щурците” , за да сподели славните години на голямата сцена, за промените през 90-те, за това какво кара един музикант да влезе в политиката и как с вяра човек може да пребори коварната болест.

Звездата от "Седем часа разлика” Малин Кръстев ще разкаже за премиерата си в театър "Сфумато”.

В "Тази събота” с лично интервю ще участва кандидатът за президент Ивайло Калфин заедно със съпругата си Цветанка.

Екипът на предаването ще се включи и пряко от дома на Белослава и дъщеря й Дара. Певицата ще разкаже за новия си албум, за изминалото лято и за кучетата.

В "Тази неделя" на 9 октомври зрителите на bTV ще разберат какво крие в гардероба си Иван Динев-Устата. Екипът ще гостува на певеца и дъщеричката му. С лично интервю ще гостува кандидат-президентът Меглена Кунева.

Екипът ще се включи от дома на олимпийския шампион Армен Назарян и неговото семейство. Зрителите ще разберат кое от децата му ще го последва в спорта и с какво се занимава красивата му съпруга Инга.

"Тази неделя” ще гостува и на легендата Христо Кидиков, който ще разкаже за славното минало и срещите с извънземни.

В студиото на Лора Крумова ще гостува и Лидия Шулева. Как се става консултант на украинското правителство и защо бившият вицепремиер прекрачи отново студентската скамейка. Отговорите - в "Тази неделя” на 9 октомври.