Нели Хаджийска, Били Хлапето, Venzy, Ивайло Калфин и Богомил Манчев в "Тази събота" и "Тази неделя"

Вижте темите и гостите в предаванията на 14 и 15 февруари

Реклама

В "Тази събота" на 14 февруари очаквайте:

Водещата на "Търси се..." Нели Хаджийска разказва на Мариана Векилска за най-дългоочакваната радост в живота си. Писателското семейство на Радослав Парушев и Николета Хорвин пък ще разкрие пред водещата подробности за своя съвместен живот, подобен на любовен роман.

Жени Марчева ще посрещне началника на ВМА - проф. Николай Петров, с когото ще разговаря за реформите в болничното заведение. Бизнесменът и енергиен олигарх Богомил Манчев пък ще коментира далаверите и корупционните схеми в енергетиката. И още от Жени Марчева: на гости на ген. Васил Василев.

Диана Любенова ще представи новото парче на Били Хлапето и Venzy – "Кажи ми вече всичко", заедно със самите изпълнители. Нети и Калин Врачански пък ще представят новата си постановка "Стреляй по артиста".

В "Тази неделя" на 15 февруари:

Мариана Великска представя Бойка Велкова - да погледнеш в себе си или как една жена се учи да живее в хармония. Холистичният нутриционист Магдалена Пашова ще представи на зрителите за храните, които ни правят щастливи.

Ивайло Калфин ще коментира реформите в социалната сфера пред Жени Марчева. Водещата ще посрещне и зам.-председателя на СГС Богдана Желявска - за интересите и конфликтите в съдебната система.

Диана Любенова ще представи ексклузивно интервю с Уитни Тор - водеща на едно от най-гледаните риалити предавания в Америка. Водещата ще се включи на живо от стаята на журито в „България търси талант”.