Ренета Инджова, Надежда Захариева и Деси Цонева – гости на Лора Крумова през уикенда

В неделното издание ще видим и жена, която се бори за легитимиране на проституцията

Реклама

В следващото издание на "Тази събота“ с Лора Крумова на 15 октомври от 9 до 11 ч. по bTV вдовицата на покойния Дамян Дамянов - Надежда Захариева, ще сподели неразказани истории от съвместния си живот с поета.

Eкипът на "Тази събота“ ще се включи на живо от дома на олимпийската шампионка Ваня Гешева, която ще разкаже за кану каяка и състезанията си извън спорта. Гост в студиото на Лора Крумова ще бъде бившият премиер Ренета Инджова с прякор Желязната лейди. Тя ще сподели за трудните мачове в живота си.

В съботното издание на предаването зрителите на bTV ще разберат още какво радва и какво разплаква Иван Вуцов, както и как се печелят милиони според интернет гуруто на Лейди Гага, Бионсе и Адел.

В неделното предаване на Лора Крумова на 16 октомври зрителите ще се запознаят с историята на една жена, която се бори за легитимиране на проституцията.

Екипът на „Тази неделя“ ще гостува в дома на Деси Цонева, внучка на Коста Цонев и Анахид Тачева и дъщеря на Димитър Цонев.

В неделя от 9 до 11 ч. по bTV ще стане ясно как и живеят певецът Илиян и приятелката му Белла. Сред гостите на Лора Крумова в студиото ще бъде актрисата и режисьор Боряна Пунчева.