Сергей Станишев, Ирина Флорин, Георги Мамалев и Преслава - гости на Лора Крумова през уикенда

Ще видим и сръбския актьор Мики Манойлович

Реклама

На 29 септември в "Тази събота” с Лора Крумова пряко от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) в Страсбург  ще се включи лидерът на БСП Сергей Станишев.

В предаването от 9 до 11 ч. по bTV ще видим още режисьора Мартичка Божилова заедно с един от героите в последния й филм - заклет ерген, намерил любовта в България.

За текстовете в рап музиката - в студиото на Лора Крумова ще проведат дебат Мишо Шамара и Кристо. Видео от резиденция Шабла ще покаже защо морската резиденция е любимо място за почивка и на Борисов, и на Тодор Живков. Екип на "Тази събота” влиза в спалните на управляващите.

В студиото ще гостува и сръбският актьор Мики Манойлович от "Ъндърграунд” и "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”. Ще се срещнем и с фотографа Велислава Каймаканова, открила Златка Райкова и Николета Лозанова за мъжките списания. Видео със скандалната актриса Касиел ноа Ашер ще покаже защо тя репетира в гараж.

"Тази събота” ще гостува в дома на певицата Ирина Флорин, която ще разкаже кой е обзавел дома й и ще покаже какво има в хладилника и гардероба й.

В "Тази неделя" на 30 септември в дебат за исляма пряко от Велико Търново ще се включат зам. главният мюфтия Ведат Ахмед и Красимир Каракачанов.

Ще видим уникално видео за грузинския „Балет Сухишвили”, след като екип на предаването посети репетиционните на единствената трупа в света, викана 14 пъти на бис в зала Ла Скала. Двете млади български актриси Ралица Паскалева и Дария Симеонова, които участват във филм с Доминик Пърсел, ще споделят в ефира на bTV какво е да имаш любовна сцена с холивудска звезда.

"Тази неделя” с Лора Крумова ще покаже и репортаж с оцелелия при взривовете на Петолъчката.

Екипът на предаването ще гостува на Георги Мамалев и семейството му, а певицата Преслава ще сподели новините около себе си в интервю за Миролюба Бенатова.