Слави Бинев, Николина Чакърдъкова, Графа, Божидар Лукарски и Антоний Аргиров гости в "Тази събота" и "Тази неделя"

Гледайте предаванията на 6 и 7 декември от 8ч. по bTV

Реклама

В "Тази събота" на 6 декември от 8:00 часа, в подкрепа на кампанията "Алкохолът е лош шофьор" в студиото ще бъдат психологът Росен Йорданов и двукратният европейски шампион по дрифт Александър Язов. В студиото при Жени Марчева ще седне председателят на парламентарната комисия по култура и медии Слави Бинев, който ще говори за обществените настроения и протестите срещу възложения му пост.

По-късно в предаването зрителите ще научат любопитни факти около две музикални събития у нас. Те ще се срещнат с оркестър "Филип Кутев", който има концерт в НДК и с певицата Николина Чакърдъкова, на която й предстои грандиозен спектакъл в зала "Арена Армеец".

Дияна Любенова ще срещне зрителите с ромското бижу от "Гласът на България" Зоя Мутишева, която ще сподели интересни моменти от своите преживявания в шоуто. След това кралят на българската поп музика Владимир Ампов – Графа ще разкрие пред зрителите впечатленията от концерта си в НДК, а Петя Дикова ще покаже ексклузивни кадри от интервюто й с Горан Брегович.

В "Тази неделя" на 7 ноември от 8:00 часа Мариана Векилска и нейните гости в студиото ще дискутират темата за Ислямска държава, а коментар относно актуалните теми в света на спорта у нас ще направи Коко Тайсъна.

На въпросите защо е подходящ за министър на икономиката и ще се подобри ли финансовото състояние на България в студиото при Жени Марчева ще отговори Божидар Лукарски. Гости на водещата ще бъдат и пребитата от група роми лекарка Ирена Маринова и началникът на Центъра за спешна медицинска помощ Юри Торнев с коментар относно инцидента.

По-късно в предаването Диана Любенова ще срещне зрителите с актьорa Антоний Аргиров, който ще изкаже своето становище относно протеста срещу Слави Бинев. Певицата Деси Тенекеджиева ще сподели новости около участието си във филма с Жерар Депардийо, който се снима в Пловдив.