„Тази събота и неделя“ в коледните дни с плеяда от звезди

Реклама

Навръх Коледа, 25 декември, репортерът  Маргарита Стефанова ще се включи от Врачанско в компанията на автентични коледари, а пък Ирина Жерева е в Благоевградско, от където ще представи на зрителите типична Коледна трапеза. 

В студиото Диана Любенова и Жени Марчева са поканили писателката Мария Лалева и етнографката Мария Овнарска да говорят за традициите и Коледния дух. 

Семейството медици – почетния ректор на МУ- Плевен - онкохирурга акад. Григор Горчев и съпругата му д-р Зорница Горчева ще разкажат за чудесата и любовта, която изцелява и вдъхновява. 

Сибина и Асен Григорови ще направят обзор на годината и вълненията, с които светът посреща Коледата на 2021 г. с живи връзки от Лондон и Париж. 

Екипът на предаването ще покаже и бебетата на bTV. 

Предстоят и вълнуващи срещи със семейните двойки от „Фермата“ Ивайло Герасимов със съпруга та му, Живка Ролева и Мартина Чанева с половинките си – ще разкажат за най-чаканата Коледа. 

Зрителите ще разберат и как Димитър Тончев от MasterChef се оказа между две кариери  - изкуствения интелект и готварската печка. 

На Коледа зрителите ще видят и легендата на българския поп и естрада Васил Найденов – голямо интервю за сцената и за живота извън нея. 

А Алфредо Торес и неговите танцьори ще демонстрират коледна салса.

На 26 декември в студиото на Мария Цънцарова и Петя Дикова гостува шеметната Силвена Роу – кулинарен гуру на България и Дубай, която ще представи рецепти за здравословна празнична трапеза. 

Гостува и едно от най-популярните в интернет млади семейства, родители на двегодишната Амая - Наум Шопов и Теа Минкова. Как празнува семейството и какви са Коледите в артистичната фамилия Шопови – ще споделят Наум и баща му Христо Шопов

И още едно звездно семейство - Део и съпругата му Мариана. Те споделят за уюта, който само пълна къща с деца носи си и разказват какви съвети им дават двете баби на Део - 92-годишната баба Данка и 96-годишната баба Дашка. 

Ще видим и едно от най-красивите и умни лица на спорта – олимпийската медалистка Мирела Демирева. Тя ще говори за успехите в  спорта, живота в чужбина и надеждите си за новата година. 

На гости още е и Петър Стоянович – един от най-големите ни интелектуалци, който говори за най-старите аристократични фамилии.