В "Тази неделя": Димитър Пенев за футбола, близките и акордеона

Атанас Атанасов, познат като агент Колев от "Стъклен дом”, ще сподели какво е да разследваш Стефан Данаилов

Реклама

Тази неделя от 9 ч. по bTV актрисата Пламена Гетова ще сподели в студиото на Лора Крумова любопитни подробности за семейството си, за култовите си филми, както и за ролите си в театър "Българска армия”. За джаза, мъжете и обратите в живота в студиото на предаването ще говори джаз певицата Камелия Воче.

Зрителите на bTV ще видят и специално интервю на Петър Нанев с определения за "треньор на века” Димитър Пенев. Стратегът от Мировяне ще коментира не само футболните знаменитости Бербатов и Стоичков, но и ще сподели защо не е станал акордеонист и ще разкаже повече за внучките си.

Актьорът Атанас Атанасов, нашумял напоследък като агент Колев от култовия сериал "Стъклен дом”, ще сподели за зрителите на "Тази неделя” какво е да разследваш Стефан Данаилов, защо не са му позволили да кандидатства в Семинарията и други любопитни подробности от живота си.

Отново в дует, Орлин Горанов и Кристина Димитрова ще гостуват на Лора Крумова на живо тази неделя, 10 юли. В предаването ще бъде излъчен и репортаж за затворници в Софийския централен затвор, които пишат стихове.