В "Тази неделя": Лотар Матеус за бъдещето на националния отбор по футбол

Гост на Лора Крумова ще бъде младата актриса Силвия Петкова

Реклама

"Тази неделя” от 9 ч. по bTV ще видят откровен разговор с депутата от БСП Кирил Добрев, син на Николай Добрев - за грешките и личните победи на бащите и синовете в емблематичната фамилия.

Гост на Лора Крумова ще бъде младата актриса Силвия Петкова. Тя ще разкаже кои са новите й филмови проекти, както и защо няма телевизор вкъщи. Ще разкрие и, че мечтае за многодетно семейство и че иска някой ден да живее в кемпер.

В специално интервю за "Тази неделя” легендарният треньор Лотар Матеус ще разкаже за бъдещето на националния отбор по футбол и за черното тото. Той ще сподели какво харесва в българската кухня и ще повдигне завесата около жените в своя живот.

Евродепутатът Димитър Стоянов ще сподели за бъдещата си сватба и дали сърдитото момче на "Атака” ще се промени, след като се ожени и стане баща.

Пряко от кухнята зрителите ще видят chef Борис Петров, които ще развенчае митовете за правилното хранене. Той ще разкаже кое е най-старото традиционно българско ястие, както и ще демонстрира на живо как се прави суши от пиле.