В "Тази събота" и "Тази неделя": Министър Искра Михайлова, бизнесменът Огнян Донев и Анастасия Мозер

Асен Блатечки и Силвия Лулчева също ще гостуват на Антон Хекимян

Реклама

На 12 април от 8 часа в студиото на "Тази събота" коментар на събитията от седмицата ще направят журналистите Илияна Беновска и Александър Симов, и политологът Емил Георгиев. Екипът на предаването ще прекрачи прага на дома на фолк певеца Илиян и да се срещне с жена му и бебето. За вярата, ценностите и новата си постановка ще говори Коцето-Калки на Лазаровден.

Антон Хекимян ще потърси повече подробности за кампанията „Да изчистим България за един ден” от министър Искра Михайлова, а в студиото след нея ще влезе един от членовете на журито на „България търси талант” – Любен Дилов-син, който сподели мнението си за таланта да оцеляваш в политиката. Главният секретар на МВР - Светлозар Лазаров, ще уточни какви мерки са взети след Лясковец, а бизнесменът Огнян Донев ще даде „рецепта” за лекарство по време на криза, за черния PR и медийните манипулации. Същевременно ще се опита да намери решението на въпроса „Как да останем в България?”.

За премиерата на постановката „Йерма” и за живота извън сцената ще говори Радина Карджилова, а за финал, в духа на празника, на гости на Антон Хекимян в „Тази събота ” са поканени лазарките от ансамбъл „Българе”.

На 13 април в „Тази неделя” от 8 часа ексклузивно от Вашингтон ще се включи Анастасия Мозер, за да разкаже за прехода, политиката и живота зад Океана, а Маргарита Хранова ще влезе в ролята на домакиня още от ранните часове на празника Цветница.

В „Тази неделя” в битка за Брюксел ще влезе Георги Пирински, а по-късно бизнесменът Петър Манджуков ще разкаже за своята формула на успеха - в бизнеса, благотворителността и семейството. На връх светлия празник Цветница сред гостите на Антон Хикемян ще бъде Цветанка Ризова, която ще разкаже малко повече за живота си извън телевизията.

На живо в предаването ще се включи с искрен разговор отец Никанор от Гигинския манастир, а за финал очаквайте двойна доза актьорски талант в лицето на Асен Блатечки и Силвия Лулчева - само тази неделя  - 13 април, с Антон Хекимян по bTV.