Яне Янев и Волен Сидеров са сред гостите на Антон Хекимян през уикенда

Гледайте "Тази събота" и "Тази неделя" на 22 и 23 март от 8ч. по bTV

Реклама

На 22 март от 8:00 часа в студиото на "Тази събота" анализ на събитията от седмицата в 30 минути ще направят Андрей Райчев, Георги Милков и Слави Ангелов. Говорителят на Съюза на съдиите в България - Нели Куцкова, ще говори за престъпленията и наказанията, които идват след това, и за пороците на съдебната система.

Председателят на РЗС - Яне Янев ще говори  откровено за корумпираните политици и шансът те да бъдат заловени.

Елена Петрова и Иван Радоев пък ще представят новото предизвикателство на сцената на театър "Сълза и смях" или какво е чувството да се превъплътиш в образите на Яворов и Лора. В студиото ще бъде и Меги Савова, организатор на конкурса "Мисис България", която ще разкаже историята на любовта между убития полицай в Лясковец и съпругата му, на които Савова е близка приятелка.

Сред гостите на Антон Хекимян ще бъдат още Волен Сидеров, Магдалена Ташева, Адриан Асенов, Райна и Елза Парини.

На 23 март в "Тази неделя" от 8:00 часа коментатори по актуалните теми ще бъдат Явор Дачков, Петьо Блъсков и Стоян Радев.

Екипът на предаването ще посети дома на Илиян Михов, за да проследи как протича една негова сутрин.

Сред гостите на Антон Хекимян ще бъдат министърът на културата Петър Стоянович, ген. Бриго Аспарухов, бившият шеф на КАТ - Богдан Милчев, и журналистът Жени Костадинова по темата "Пророчицата". Генка Шикерова и Косьо Караджов ще гостуват при Хекимян в неделя.

Екипът на предаването ще се включи директно и от протеста на българските жрици на любовта, които излизат на улицата, за да търсят правата си.