Гроздан Караджов - събеседник на Мария Цънцарова в „Защо, господин министър?“ тази неделя по bTV

Реклама

Министър Гроздан Караджов ще коментира актуалната тема от седмицата – финансирането на ремонтите на пътищата в предаването „Защо, господин министър?“ тази неделя, 10 април 2022 г. Водещата Мария Цънцарова и г-н Караджов ще обсъдят какви ремонтни дейности зависят от МРРБ, какви рискове произтичат от забавянето на ремонтите и кои са най-рисковите отсечки, за които ремонтите се бавят.

Напрежението в коалицията също ще бъде тема в разговора на Мария Цънцарова с регионалния министър.
Заместник министър-председателят по регионално развитие и благоустройство ще коментира и проектите за ремонт на общински пътища - какви са приоритетите и какви средства са предвидени, както и какви са аргументите за искането за въвеждане на тол такси и за второкласните пътища.

Защо е важно Парламентът да одобри планираните средства и защо партньорите в коалицията бавят одобрението на парите ще отговори министър Караджов.

Тези и други въпроси водещата Мария Цънцарова ще зададе на министъра на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов в предаването „Защо, господин министър?“ веднага след централната емисия на bTV Новините тази неделя, 10 април 2022 г.

Последни

Реклама