Министърът на енергетиката Александър Николов - събеседник на Мария Цънцарова в „Защо, господин министър?“ тази неделя по bTV

Реклама

Министър Александър Николов ще коментира темата на седмицата, която вълнува всички – промяната на цените на електроенергията и природния газ в предаването „Защо, господин министър?“ тази неделя, 27 март 2022 г. Водещата Мария Цънцарова и г-н Николов ще обсъдят как ще се променят сметките ни за ток след като падне мораториумът върху цените.

Какви рискове крие заплахата от спиране на доставките на природен газ от Русия и как бизнесът и индустрията ще продължат да работят също ще бъдат теми в разговора на Мария Цънцарова с енергийния министър.

Искането на Путин държавите, посочени от Русия като „неприятелски“, да плащат в рубли – министърът ще коментира готова ли е България да го направи и какво означава промяната на валутата.

Зрителите на bTV ще получат отговор и на въпросите как държавата ще подкрепи бизнеса при покачването на цените на природния газ и тока и как всички ние ще платим поскъпването на природния газ.

Тези и други въпроси водещата Мария Цънцарова ще зададе на министъра на енергетиката Александър Николов в предаването „Защо, господин министър?“ веднага след централната емисия новини на bTV тази неделя, 27 март 2022 г.

Последни

Реклама