Иван Ласкин: На устата си ключ нямам

Как се чувства актьорът след като напусна "Фермата" и с какво ще изненада своите почитатели?

Иван Ласкин:

Със здравето сега съм добре. Благодарение на т.нар. продуцентска тайна ме описаха във всички вестници, съсипаха ми живота за няколко дни, дори майка ми се притесни.

В момента пиша книга, художествена литература. Подготвям разни проекти, свързани с театъра, но без да стоя на сцената, защото 30 години ми идват малко в повече.

На устата си ключ нямам. Моите статуси в социалните мрежи ги следят повечето вестникарски групи в страната. Вкъщи псувам постоянно, трещя, чупя чинии... Шегувам се, разбира се.

Дъщеря ми е в първи клас. Помагам й, без да купувам розови чорапогащници, това е задача на прекрасната ми съпруга. София е будна, жизнерадостна и талантлива, но никога няма да стане актриса, защото ще я заключа в килера.

След космонавтиката и миньорското дело актьорската професия е една от най-трудните. Не искам тя да се мъчи и тормози. Ако е талантлива, ще се тормози още повече.

Разбира се, че при отглеждането на първата дъщеря съм допускал грешки. Прекалената ми емоционалност ме кара понякога да избухвам, но аз съм буря в чаша вода.

Сега веднага ще ида да се напия, защото без алкохол не трябва да се живее... А сега сериозно – с алкохола нямам проблем, това е работа на личния ми дроб. Имам проблем с тъпанарите, които ме заобикалят. В детската градина се опитах да не пия, но в четвърта група пак започнах. Един мъж на 50 трябва да мирише на хубава бира или вино, не на теменужки. Опитвал съм безир, но не ми уйдиса много. Веднъж и нафталин пробвах, но за мезе.

Накрая искам да помоля тази жълташка простащина, която ни залива, да спихне, защото не е човешко и е на много ниско ниво.